За продажба Вила, Uvita, Puntarenas, Коста Рика, 100 m norte de la catarata Uvita

За продажба - Cod. 24749

  • Типология: Вила
  • Област: 18251 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Потенциалът за този Riverfront имот, разположен на минути от центъра на Uvita е огромна. Това леко наклонена и напълно използваема 18.251 m2 (4,4 дка) собственост включва пълен достъп до реката Cortezal, съществуваща модерен дом и още 3 строителни обекти. Един от строежите седи до публичния мост и предлага търговски потенциал (чайна или ресторант) с отделен вход, паркинг и голяма река лице предлага лесен достъп, по-високо ниво на неприкосновеност на личния живот и множество дупки плувни.

Първата къща е построена през 2011 г., като на собствениците се стремят да разработят цялостна общност, състояща се от три къщи и чайна / апартамент. Архитектурата за 3 къщи е идентичен; просторен, открит и в хармония с природата. Попълненият Основната къща се намира в горната plantel. Докато планирания втори дом се намира надолу по реката и има ток, вода и бетонен фундамент на място (стойност около 50 000 щатски долара). Не започна работа за сайта трета дома или допълнителна търговска локация.

Съществуващата модерна къща предлага невероятна гледка към снимки от реките и хубава океана над върховете на дърветата, тъй като се намира на ръба на билото. Гледка към океана могат да бъдат разширени, обаче собствениците решат да запазят околната природа и разполагат реките с пикови гледка към океана. Докато се наслаждавате на природата и чистия въздух от експанзивен палубата (седемдесет и два квадратни метра), ще се почувствате сякаш сте били разположени между върховете на дърветата. Съществуващата къща е около 225 m2 включително сигурна Bodega съхранение (24 m2), мецанин / таванско помещение (18 m2) и палубата изработена от обработен Ecomaderas дърво.

 Къщата е напълно оборудван и напълно обзаведен. В поддържането на темата да бъде в хармония с природата, голяма част от дървесината, използвана за изграждане на домакините беше регенерирани от имота. Усещането за природата е в изобилие в целия дом; включително ръчно изработени кухненски шкафове и дървени стълби за тавана, използващи Laurel дърво, вътрешни врати от кедър и интериорни врати от евкалипт и Мелина. Поради запазване на дървета и интелигентно развитие, дивата природа се намира в изобилие в района. За да подобри вашето жизнено и привличането на диви животни, собственост е засадена с много овощни дървета, включително; Бананови, папая, авокадо и много други.

Всички жилищни пространства са пълни Лицевите прозорци с двойни плъзгащи се врати (стъкло и cedazo). Кухнята е добре оборудвана и планът отворен етаж на дома предлага гледки от кухнята. Допълнителното тавана е много подходящ за изследване или допълнителна спалня и е с дървени подове. Под къщата има голяма изба, включително голям сухо помещение (6 m2) с изсушител и пералня и сушилня.

Независимо дали търсите прост, но елегантен частен дом, разположен сред най-добрите природни околности на Коста Рика, или желаят да продължат развитието на този леснодостъпен, частна собственост, за да се създаде една къща за гости или други възможности за генериране на доходи, Uvita Jungle къща и River Lodge Имотът е перфектен.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB