За продажба Четиристаен, Monteverde, Puntarenas, Коста Рика, Alto Cebadilla

За продажба - Cod. 36655

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 20000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Това е красив планински дом с прекрасен изглед към океана. Ако се движите или се пенсионирате и търсите спокойствие и спокойствие, това е идеалният дом за вас. Това е един от луксозните планински върхове от 5 акра. Домът се намира в Монтеверде, Cost Rica.

Това е красив планински дом с прекрасна гледка към Тихия океан. Къщата е с 4 спални и е напълно обзаведена, с 2562 квадратни метра и включва голям хол с камина. Разполага с 2 автомобилни гаража с електрически отвор, който е идеалният дом за добре дошли в дъждовен следобед, със складово помещение, свързано с основния дом за допълнително съхранение. Основната спалня има отворена концептуална баня с джакузи, обърната към Тихия океан. Големите прозорци позволяват светлината да запълни тази отворена къща за оформление и перфектно да оформя невероятните гледки отвън. Насладете се на приказни и шедьоври на залеза от вашия просторен затворен двор, независимо от деня. Цената е намалена от $ 395 000 на $ 365 000.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB