За продажба Къща, Santa Ana, Santa Ana, Коста Рика, Rio Oro

За продажба - Cod. 29115

  • Типология: Къща
  • Област: 1035 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Инвестирайте парите си в здраво, трайно и високо благосъстояние дома. Bio Domus D01 намира в Санта Ана, Коста Рика, е къща от 460 m2 на строителство, на два етажа жилища с частен басейн на много 1035 м2 с 4 спални и 4 бани.

Bio Domus D01 се намира в Централна долина в частна етажна собственост в близост до красивия град Санта Ана, където се наслаждават пролетен време целогодишно.

Тя е на два етажа жилища. Той е устойчив и здравословен къща проектирана в съответствие с европейските стандарти. Това е проект за изграждане на напълно зелен, където екологично чисти системи и строителни техники позволяват спестяване на енергия и ефективна защита срещу влага и радиоактивността на почвата, като се осигури трайна къща и висок жизнен комфорт.

Концепцията на къщата е открит, динамичен, модерен, от съществено значение и минималистичен.

Първият етаж се състои от: голямо лоби, с жилищна площ от 60 m2, а хореографска централен вътрешен двор с басейн и палубата, модерна италианска кухня с голяма проветриво помещение, една вечеря стая, голяма многофункционална зала, 1 спални, 1 напълно оборудвана баня с биде, мокро помещение, гараж и двор 700 m2.

Вторият етаж се състои от: 3 големи спални, 3 пълна баня с биде, 2 голяма панорамна тераса, ходят по бельо килер. Удобства: централизирана прахосмукачка, слънчеви колектори и разпределение на вода от PEX тръба, европейски прозорци и врати, автоматични слънчеви завеси, сигурност главната врата, мебели, порцелан етаж, баня фаянс и санитарен фаянс са всички от престижните италиански марки.

Този красив и отлична къща е била публикувана в различни европейски и латиноамерикански списания за своята концепция био-архитектура, освен като е бил избран през 2014 г. за издаването на книгата "150 най-добри Устойчиви Къща Идеи", публикувано в Лондон от Harper Collins, на устойчив и здрав корпус.

С участието на големи открити пространства, се характеризират с използването на естествени материали и неутрални цветове. Бялото, дърво, камък, използването на естествена светлина, широко отворени пространства, централния вътрешен двор с вода (басейн), са всички елементи, които позволяват да преоткрият удоволствието от живия дом в неговото същество, да останат здрави и да имат проветриви места с особено внимание към ново съзнание за благополучие.

Той е един от първите къщи в Коста Рика, които отговарят на 7 ключови процеси за зелена къща според Bio-Архитектура техники: Изолирани и вентилирани фундаменти, противоземетръсни ненатоварено стени, които са едновременно здрави и дишаща, Composite дърво-стоманено-бетонна подови плочи, вентилация и дишащи покриви, пасивни системи за естествена циркулация на въздуха, европейските системи за отваряне, за подходяща вентилация и дневна светлина дифузия, възобновяеми енергийни източници за пълна енергийна самодостатъчност.

Сега ние имаме специална оферта за две прекрасни имоти в Коста Рика. На цена от $ 1020000 можете да си купите BioDomus D01 и нова вила на брега на морето в Cabo Velas бутикови Residences, разположени в Playa Flamingo един от най-красивия плаж на Guanacastes Golden Coast, само на 55 минути път с кола от международното летище на Даниел Oduber в Либерия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB