За продажба Земеделска земя, Liberia, Guanacaste, Коста Рика, Guaquitas Farm, 13 k al este carretera a San Jose Liberia (Costa Rica)

За продажба - Cod. 30518

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 5000 m²
  • Номер на стая: land for building a
  • Етаж: 1, 2 or 3 floors

Толкова е просто, Vida Verde предлага начин на живот базирана с природата в здравословна околна среда, по устойчив общност. С хора, които споделят визията на един по-добър свят. В първия етап имаме 15 имота.
Се намира в провинция Гуанакасте в Тихия северната част на Коста Рика, се намира само на 15 минути от град Либерия свързан с новата магистрала, където можете да намерите всичко необходимо за вашия комфорт, като например: болници, банки, училища и училища, ресторанти, търговски центрове, кина и т.н.
Проектът е заобиколен от вулканична планинска верига на Гуанакасте, много национални паркове, горещи извори, реки и водопади, както и красивите плажове. Vida Verde е идеалното място, за да живеят в хармония с природата и спокойствието на Коста Рика. И е част от биологичната коридора "Las Morocochas", която е защо тя се посещава от многобройни видове диви животни и екзотични птици.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB